Gästbok

Skriv gärna ett nytt inlägg i gästboken

 
 
 
 
 
 
 
Fält markerade med * är obligatoriska.
Din e-postadress kommer inte att publiceras.
Av säkerhetsskäl sparar vi IP-adressen % ip%.
Det kan hända att din artikel enbart kommer att vara synlig i gästboken efter att vi granskat den.
Vi reserverar oss rätten att redigera, ta bort eller att inte publicera poster.
93 inlägg.
Rosita Rönnefjord från Kungsbacka skrev den 10 december, 2017 den 14:55:
Tänker på er ibland. Bästa hundpensionatet!!
Ha en riktigt God Jul!! Roligt att ni är igång. Skaffar vi hund igen kommer vi åter.
Matte & Husse till Eddypojken.
anitha jansson från varberg skrev den 11 september, 2017 den 20:38:
Ett stort TACK för det arbete ni lägger ner för vårs hundar Stella o Amber. Förutom god omvårdnad fick de denna gång vara med om massage, bra att Natacha hade tid att göra detta.
Det ni gör med att gömma godis i deras bur inför att vi kommer är helt fenomenalt. Detta kommer de ihåg även om vi inte ses så ofta
Kramar från BernerStella och CockerAmber och vi andra.
Henna skrev den 8 februari, 2017 den 19:43:
Tack för Balders vistelse hos er under våran utlandsvistelse. Han kunde inte vara hos någon som tar hand om honom bättre. Det är så skönt att kunna slappna av o njuta av semestern o veta att han har det bra.
Du är superbra med hundar som är lite speciella som Balder. Tack Miriam!
Agneta Kihlberg från Göteborg skrev den 4 december, 2016 den 15:34:
Kära Miriam! Jag är så glad att det var hos dig jag lämnade min Alissa när jag reste utomlands. Du var så uppmärksam och märkte att Alissa inte mådde bra och åkte snabbt till djursjukhuset där Alissa opererades. Imponerande tyckte även djursjukhusets personal. Tack för att jag nu får ha kvar Alissa ett tag till. Nu önskar vi dig och familjen en riktigt God Jul och Gott Nytt År. Kramar från Agneta och Alissa
Dag Stenholm från Lindome skrev den 21 november, 2016 den 10:02:
Hjalmar och Hulda kunde knappt haft det bättre hemma.

Tack Miriam!
Maria Johansson från Kinna skrev den 23 augusti, 2016 den 18:51:
Vår hund Axa har kommit hem från sin första vistelse på Soläng hon är trött men glad och harmonisk så vi förstår att hon blivit väl omhändertagen.
Miriam som vi träffade både då vi besökte pensionatet första gången och när vi lämnade och hämtade var mycket informativ, trevlig och trygg. Vi kan varmt rekommendera detta pensionat!
Lena Edlund från Göteborg skrev den 17 juni, 2016 den 13:04:
Tack än gång för att vi har haft förmånen att få lämna våra hundar hos dig! Bättre hundpensionat finns inte! Meja och Cayenne hälsar med nospuss!
Cathrine Råbacka/Janne Melin från Alingsås skrev den 25 maj, 2016 den 13:39:
Ett hjärtligt tack för att Du tog hand om Rozz så fint i förra veckan när vi var bortresta. Vi har alltid ångest över att behöva lämna bort vår kompis men nu har vi hittat ett trivsamt och hjärtligt pensionat som gör det lättare för oss att resa bort. Stort tack, Miriam!
Rosita Rönnefjord från Kungsbacka skrev den 18 maj, 2016 den 06:57:
Tack Miriam för alla gånger Eddy varit hos er. Ni har alltid tagit hand om honom på bästa sätt och vi är innerligt tacksamma och kan med hjärtat rekommendera ert fina Soläng.
Marita Öhman från Onsala skrev den 17 maj, 2016 den 19:15:
Det var nu tredje gången som vår Zittra (storpudel) var hos Miriam och Bosse. Denna gång en längre vistelse. Hon gick in i sitt lilla rum frivilligt och var samma glada hund när vi hämtade henne. Hon verkade haft mycket roligt och fått bra omsorg. Rekommenderar varmt hundpensionatet Soläng och kommer att lämna vår ögonsten dit i fortsättningen.